Al uw stukwerk geregeld voor binnen en buiten. Tel nr: 06-54304133

Sierpleisterwerk

Wij verzorgen diverse afwerkingsmogelijkheden van sierpleisterwerk tot gladpleister- en schuurwerk.

 

Pleisterwerk

Pleisterwerk2Pleisterwerk1Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 tot 5 mm dik. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw woning of over een bestaand oud stukwerk en/of gipsplaten. Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex, spachtelputz of behang.

 

Gladpleisterwerk

 

In elke ruimte die u maar wenst, kunnen wij een mooi glad resultaat maken. Een mooie afwerkingsmethode na gladpleisterwerk is bijvoorbeeld spuitwerk.Kantoorruimte3
Kantoorruimte1

 

Pandomo

pandomoMaar denkt u ook eens aan Pandomo: hoogwaardig italiaans stucwerk, sfeervol in elk interieur!
Pandomo wall is goed geschikt voor een huis waarin geleefd wordt. Met cement als basisingrediënt is de oppervlakte zeer slagvast en erg hard.

  • een materiaal voor zowel de muren als plafonds;
  • individuele, veelzijdige ontwerpmogelijkheden;
  • hoge kwaliteit en exclusiviteit;
  • hoge dekking, zelfs grote gekleurde vlakken kunnen worden geproduceerd zonder naden.

De oppervlaktes die met Pandomo SL-steenolie zijn behandeld, zijn diffusieopen, niet vettig en nagenoeg ongevoelig voor vuil.

 

Schuurwerk

Schuurwerk komt als werkwijze niet zo vaak meer voor, maar kunnen wij op verzoek wel uitvoeren.

Schuurwerk is een traditionele eindafwerking met een zanderig oppervlak en een draaiende schaduwwerking, die toe te passen is in elk interieur. Het wordt gemaakt van gips waaraan zilverzand en kalk is toegevoegd. Met een spons worden er in de natte mortel overlappende cirkelvormen gedraaid.  Schuurwerk kan worden afgestreken met een wolkachtig effect (ongelijke slagen), maar kan ook strak worden aangebracht (gelijke slagen).

Als het geheel is opgedroogd, krijgt u een mooie warme witte kleur, waarbij de draaiende schaduwwerking het beste te zien is in het licht. Bij deze afwerking is sausen niet meer nodig. Een nadeel van schuurwerk is dat het niet stootvast is en reparaties blijf je altijd zien. Daarom is het minder geschikt als wandafwerking. Voor plafonds is het echter ideaal. Schuurwerk heeft een vochtregulerende werking, zodat het ook uitstekend toe te passen is in vochtige ruimtes (badkamer).